Meny
Your Cart
Om du vill delbetala ditt köp eller om du vill leasa som företag, kontakta oss på telefon.

Beauty

Det är en guldfärgad metall. Forntida civilisationer använde det för att eliminera hudproblem med ljusstrålar som läker försvagad hud och stramar upp huden. Eftersom det är en mjuk metall absorberas den lätt av huden. Det vänder också oxidativ skada på kollagen, regenererar friska nya celler och ger..
1 000.00KR
Kraftfullt serumset som din hud kommer att tacka dig för - allt i ett. Njut av detta kraftfulla anti-aging set med tre favoritserum för hudvård. Vänd tillbaka tiden och upplev ung och frisk hud. Serumsetet kan användas ensamt eller tillsammans. Dessa serum ger återställande och åldersbek..
1 000.00KR
Nefertiti Lift är en banbrytande teknik mot åldrande. Den kombinerar högfrekventa hastighetsvibrationer, vilket ger dig en underbar massagekänsla. Den har den välbekanta ljusterapin och ett integrerat värmesystem. Allt detta i en handenhet. Nefertiti arbetar med smart vibrationsteknik. Det hjälpe..
1 800.00KR
Photon LED-ljusterapimaskLED-ljus är en populär teknik inom hudvårdsprodukter. Strängt taget utvecklades LED-ljus, som faktiskt kallas ljusemitterande dioder, först av NASA. Det låter väldigt brett, men det är det faktiskt. Kort sagt är det en halvledarljuskälla som frigör energi för att producera l..
2 000.00KR