Meny
Your Cart
Om du vill delbetala ditt köp eller om du vill leasa som företag, kontakta oss på telefon.

Integritetspolicy

Integritetspolicy

På WocSverige är det av yttersta vikt för oss att skydda våra kunders integritet och säkerställa säkerheten för deras personuppgifter. Denna integritetspolicy har skapats för att ge information om insamlingen, användningen, skyddet och delningen av våra kunders personuppgifter.

Insamlade Uppgifter: Personuppgifter såsom kundens namn, kontaktinformation, adress och betalningsuppgifter samlas endast in för att underlätta beställningsprocessen och tillhandahålla kundtjänst. Dessa uppgifter används endast för att tillhandahålla tjänster och delas inte med tredje part.

Kakor (Cookies): Vår webbplats kan använda kakor för att förbättra användarupplevelsen och effektivisera vår webbplats. Kakor hjälper oss att komma ihåg användarpreferenser och att förstå hur besökare använder vår webbplats. Kakor samlar inte in eller lagrar personlig information.

Säkerhet: Säkerheten för kunduppgifter är av stor vikt för oss. Vi vidtar lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa åtgärder för att säkerställa skyddet av kunduppgifter.

Länkar till Tredje Parter: Vår webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser. Vi är inte ansvariga för integritetspraxis på dessa webbplatser. Vi rekommenderar att du granskar integritetspolicyn på dessa webbplatser.

Ändringar: Vi kan göra ändringar i vår integritetspolicy med jämna mellanrum. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar denna sida.

Tack för att du väljer WocSverige. Om du har några frågor angående vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.