Meny
Your Cart
Om du vill delbetala ditt köp eller om du vill leasa som företag, kontakta oss på telefon.

Leveransinformation

 Leveransinformation

På WocSverige är vår prioritet att erbjuda våra kunder snabb och pålitlig leveransservice. Vi levererar till alla områden i Sverige och arbetar noggrant för att säkerställa att dina produkter når dig säkert.

Leveranstid: Bearbetning och förpackning av din beställning tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar. Leveranstiden kan variera beroende på ditt område och vilket leveransalternativ du väljer.

Leveranskostnad: Leveranskostnaden kan variera beroende på vikten av din beställning och din leveransadress. Den exakta leveranskostnaden kommer att anges i betalningssteget när du slutför din beställning.

Leveransspårning: Du kan använda den spårningsnummer som skickats till dig för att följa din beställnings status. Detta gör att du enkelt kan kontrollera var din beställning befinner sig.

Skadade eller förlorade leveranser: Om det uppstår skador eller förluster, vänligen kontakta oss omedelbart. Kundnöjdhet är vår främsta prioritet och vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem.

På WocSverige är vi engagerade i att erbjuda pålitlig och snabb leverans samt utmärkt kundservice. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Tack för att du väljer WocSverige!