Meny
Your Cart
Om du vill delbetala ditt köp eller om du vill leasa som företag, kontakta oss på telefon.

Massageapparater

Massagehand – din extra hand för ett hälsosamt liv hemma Om du verkligen vill skämma bort dig själv kan du ta massagehanden med dig i duschen. Vår massagehand är vattentät och kan även med fördel användas av personer som fokuserar på sina lockar då aktivitet i hårbotten, noggrann tvätt av håret och..
700.00KR
Definitiv vinnare för dig som vill ha en snabb och daglig massage Med massagekudden har du inga ursäkter längre. Så du kan ta med dig Pluto Max massagekudden vart den än passar dig, använd den trådlöst var du än behöver den och njut av massagen samtidigt som du njuter av den vackra infraröda värme..
2 000.00KR
Vacker ny design, möjlighet att spela din egen musik genom masken - den är hopfällbar och superlätt att ta med dig på språng - och mycket bekväm att använda när du flyger. Aurora ögonmassager Plus är en av våra mest populära massageapparater. värme, tryck, massage – avslappnande musik spelas från d..
2 500.00KR
"Det närmaste man kommer människohänder"Denna 4D-massagekudde har utvecklats för att exakt kunna imitera riktiga massagehänder, som arbetar sig igenom nacken exakt och punktligt.Vår massagekudde är utrustad med värmare. Värmen avlastar och mjukar upp musklerna och du uppnår därmed en bättre och mer ..
2 500.00KR
Massagepistol – en säker vinnare för större muskelgrupper Vår massagepistol skapar därmed ramarna för en koncentrerad men också mer djupgående massage. Detta kan styras samtidigt med de sex medföljande massagehuvudena. Funktioner i en anpassad klass 6 olika hastigheter Upp till 2500 slag p..
2 500.00KR
För dig som lever för äventyret och inte har tid för smärta. Massagepistol X är din ultimata partner för djupvävnadsmassage och snabb återhämtning. Utrustad med Smart Pressure Technology erbjuder vi dig att själv anpassa intensitet och tryck efter eget behov, vilket garanterar en perfekt anpassad åt..
2 500.00KR
Mobil massagestol Massagestolen är för dig som vill ha en mobil massageprodukt för hemmet, som drömmer om att använda massagestolen på långa resor, eller som kan köpa en massagestol som komplement till kontoret. Funktioner i en anpassad klass Mobilmassage – för stol 4 automatiska program ..
4 000.00KR
Infraröd Bastumatta WOC Sauna matta är en speciell handsydd infraröd matta i skandinavisk design som i många avseenden skiljer sig från de som finns på den globala marknaden. Vi har utvecklat och designat en bastumatta som är mycket större och bekvämare än något du ser på marknaden. Funktioner i e..
5 000.00KR
Moonwalk fotmassage Moonwalk Fotmassage masserar hela fotsulan med runda massagebollar som ger dina fötter en känsla av komfort. Moonwalk hjälper också din kropp att röra sig på andra sätt med zonterapi. Zonterapi lindrar stress, illamående, huvudvärk, magbesvär, rastlöshet, etc. kan hjälpa dig m..
7 000.00KR