Meny
Your Cart
Om du vill delbetala ditt köp eller om du vill leasa som företag, kontakta oss på telefon.

Neptun Sort

Neptun Sort
Neptun Sort
Neptun Sort
Neptun Sort
Neptun Sort
Neptun Sort
Neptun Sort
Neptun Sort
44 500.00KR
Köp

Det är inte storleken, utan tillverkningen ..

Neptune är för dig som vill ha en mindre massagestol, som fortfarande ger massage på de viktigaste platserna i kroppen. Den tar inte mer plats än en vanlig fåtölj, men den har fått otroligt många funktioner som dess större “syskon”. Därför, om du har behov av en daglig massage men inte vill kompromissa med rymden, är det en säker vinnare.


Terapi for alle sanser

Massagestolen har högtalare med vackra silverdetaljer. Du kan lugnt medan du får din behandling lyssna på vad du vill. Du kan enkelt ansluta massagestolen till din telefon eller surfplatta via Bluetooth.

Högtalarna är gjorda speciellt för användning i en massagestol, du kan därför enkelt höra kvalitetsljud från högtalarna utan att ljudet påverkar din omgivning.


Hvad gør massagestolen speciel?

Neptun-massagestolen är för dig som vill ha en bra och djupgående massage från toppen av huvudet till den nedre delen av skinkmuskeln. Det ger djupmassage med 4 massagearmar som enkelt tar tag i önskat område.

Den har venös pumpmassage för benmusklerna och höftsidan.

De många kunder som har köpt en Neptun-massagestol väljer just den här produkten, eftersom både design och funktioner är viktiga för dem. Med en Neptun-massagestol kan du enkelt integrera möblerna i ditt hem. Välj fler färger eller stäng den med en härlig lammskinnsmatta och dekorativa kuddar – då är du garanterad en presentabel och utsökt produkt för hemmet eller arbetsplatsen.

Se här vad företaget 7soveren säger om deras Neptun-massagestol.


Värmebehandling för muskel- och ledvärk

I massagestolen kan du lägga värme på både stolens insida och fötterna, detta görs helt enkelt genom att trycka på en enkel knapp i fjärrkontrollen.

Förutom att värmen är utsökt under de kalla vinterkvällarna, är värmen särskilt bra för muskel- / ledvärk.

På World of Comfort har vi ett antal artritpatienter som använder värmen från stolen, just för detta ändamål för att lindra den dagliga artritsmärtan.


Massagestols-teknologi

L-Shape massage teknik med massage bollar från toppen av huvudet, hela vägen längs ryggraden och hela vägen under skinkmuskeln.

Detta ger dig gott om möjligheter att massera ut all spänning, såväl som att massera ischiasnerven masseras. Den äldre tekniken hade en ryggspann med massagebollar som masserade från nacken till nedre delen av ryggen.

Med L-Shape massageteknik får du därför ett mycket större behandlingsområde med de mest nödvändiga områdena.

L-formad massageteknik är en av de ledande uppfinningarna på massagestolmarknaden, World of Comfort var en pionjär för denna uppfinning i Skandinavien.


Zero gravity, den mest omtalte funktion i massagestole

Zero Gravity är nu en mycket välkänd funktion i massagestolar, den är inte alls en ny teknisk del, men i den mån en viktig del i en kvalitetsmassagestol. Det är den mest optimala positionen att få massage i, i en massagestol.

Dina knän är här högre än ditt hjärta, vilket ger dig en avkopplande möjlighet att släppa de dagliga spänningarna och låta dig “flyta” medan du får din behandling. När du placeras i denna position har avfallsprodukter större chans att komma ut med vätskan efteråt.


Lige til at rykke rundt

Om du behöver gäster eller av någon annan anledning behöver flytta stolen är den flexibel och lätt att hantera med hjul i botten.

Massagestolen lutas bakåt och kan sedan flyttas till önskad plats, enkelt med två händer som håller huvudgaveln.


Marknadens högsta kvalitet och senaste teknik

På World of Comfort tar vi ordkvaliteten på allvar.

Allt är väl genomtänkt vad gäller design, material och funktionalitet, varför vi är stolta över att nu kunna erbjuda dig de bästa massageprodukterna på marknaden. Vi strävar efter att bara ha de senaste, mest innovativa, bästa och attraktiva produkterna.

Boka en visning av stolen på önskad adress genom att klicka på “book demo”, så kommer vi ut och presenterar stolen för dig.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra