Meny
Your Cart
Om du vill delbetala ditt köp eller om du vill leasa som företag, kontakta oss på telefon.

Woc Mars Pro Vit

Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
Woc Mars Pro Vit
95 000.00KR
Köp
  • Rovo Separated Leg Technology
  • Meditation Massage
  • Voice Over
  • 27 automatiska program
  • Luftmassage
  • Assisterad Stretch (PNF)
  • Rygg & Kalvuppvärmning
  • Väggkramar
  • Inbyggd musik
  • Bluetooth-högtalare
Omfattande täckning: Den SL-formade långa banan säkerställer att från ditt huvud till dina hamstrings, får varje del av din kropp uppmärksamhet, vilket ger en grundlig massageupplevelse som täcker fler områden än traditionella stolar.

Personlig massageupplevelse: Med anpassningsbara intensitetskontroller och specialiserade program för nacke och axlar kan användare skräddarsy sin massage för att adressera specifika smärtpunkter eller önskade trycknivåer, vilket gör varje session unikt tillfredsställande.

Avancerade stretchfunktioner: Den assisterade stretchingsfunktionen, som drivs av Rovo Tech, riktar sig inte bara mot underkroppen och hamstrings utan hjälper också till att förbättra flexibiliteten och rörligheten, vilket är avgörande för allmänt välbefinnande och återhämtning.

Robotisk benmassage: Rovo Walking Technology introducerar en ny metod för benmassage med separerade benrörelser som efterliknar naturliga gångmönster, förbättrar cirkulationen och främjar muskelåterhämtning på sätt som traditionella massagestolar inte kan matcha.

Förbättrad avkoppling och lättnad: Krockkuddemassagefunktionen ger en mild men effektiv massage som efterliknar beröringen av mänskliga händer för att erbjuda en lugnande upplevelse. Detta kan avsevärt minska stress och främja avslappning.

Utrymmesbesparande och bekväm design: Trots sina omfattande funktioner har MARS-massagestolen en kompakt och utrymmesbesparande design, vilket gör den lämplig för olika boendeutrymmen utan att kompromissa med komforten.

Effektiv för nack- och axelsmärta: Stolens dedikerade program för nack- och axelsmärta är särskilt fördelaktiga för individer som lider av spänningar och obehag i dessa områden, och erbjuder riktad lindring som kan bidra till förbättrad hållning och minskad smärta över tid.

MARS-massagestolen utmärker sig som en ledande lösning för dem som söker en holistisk, anpassningsbar och avancerad massageupplevelse, som tillgodoser ett brett spektrum av behov och preferenser samtidigt som den erbjuder överlägsen komfort och teknologi.
MARS-massagestolen, med sina avancerade funktioner och omfattande fördelar, är särskilt väl lämpad för:

Individer med kronisk smärta: Människor som lider av kronisk smärta, särskilt i nacke, axlar, nedre rygg och ben, kan finna betydande lindring genom de riktade massageprogrammen och Rovo Walking Technology som specifikt behandlar smärtpunkter.

Kontorsarbetare och proffs: De som tillbringar långa timmar med att sitta vid ett skrivbord eller framför en dator kan dra nytta av stolens nacke- och axelprogram, såväl som dess helkroppsmassagefunktioner, för att lindra spänningen och obehaget i samband med långvarigt sittande .

Idrottare och fysiskt aktiva individer: De assisterade stretchfunktionerna och robotbensmassagen är idealiska för idrottare eller alla som deltar i regelbunden fysisk aktivitet, vilket hjälper till att återhämta musklerna, flexibiliteten och lindra ömhet och stelhet.

Seniorer: Äldre vuxna kan njuta av de milda massagealternativen, inklusive krockkuddemassage och justerbara intensitetsinställningar, som kan hjälpa till att förbättra cirkulationen, rörligheten och det allmänna välbefinnandet utan den intensitet som kan vara obekväm för dem.

Människor som söker stressavlastning och avslappning: Alla som vill varva ner och minska stress kommer att tycka att MARS-stolens omfattande massagetekniker, inklusive den långa SL-banan som täcker kroppen mycket, är otroligt effektiva för att främja avslappning och mentalt välbefinnande.

Individer med begränsat utrymme: Tack vare sin kompakta och utrymmesbesparande design är stolen också idealisk för dem som har begränsat utrymme men inte vill kompromissa med kvaliteten och funktionerna i sin massagestol.

I huvudsak är MARS-massagestolen en mångsidig lösning som tillgodoser ett brett spektrum av användare, från de som behöver specifika terapeutiska fördelar till alla som helt enkelt söker en lyxig avkopplingsupplevelse hemma.
Produktfunktioner
Storlek Reclined 181 x 75 x 84 cm
Storlek Upprätt 156 x 75 x 116 cm
Vikt 102 KG
Modell WOC Mars Pro
Märkspänning 220V~
Betygsatt frekvens 50~60Hz
Märkeffekt 130W

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
Dålig Bra